Skype Password HACK

 

Начало
Регистриране на SIM
Как да поръчам?

БЛОГ АРХИВ
«« октомври 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  Начало
Skype (чете се скайп) е компютърна програма за чат и  телефония .Чрез нея може да се осъществи телефонна връзка от компютър до компютър или от компютър до мобилен или стационарен телефон. Има възможност и за осъществяване на видео връзка. От 2003 г. насам потребителите на Skype се увеличават с два милиона годишно. Създатели на програмата са Никлас Зенстрьом и Янус  Фрийс. В момента програмата е собственост на фирма Skype Limited, притежание на eBay.

Заради голямото си распространение и добри качества на програмата започна и голямото търсене за разбиване на паролите на Скайп . Няма човек който поне малко не е любопитен с кой , за какво и защо общуват негови приятели , познати , роднини, деца .  А и сведенията които имаме винаги са в наша полза за фирмата , личностa  защото както знаем "Информацията е най-скъпият продукт" който човек може да притежава . Всеки съвременен потребител притежава свой скайп адрес с който му  се дава неограничени възможности да общува с над 20 000 000 потребители от различни страни освен и чрез свободно и безплатно контактуване  и чрез предплащане на кедит за раговори , смс към мобилни телефони  и т.н.

Неуспорим икономически закон е - "Tърсенето определя предлагането" , за това вече и братушките руснаци имат средство за хакване на скайп паролите ! Авторската им програма гарантира  на 100% за адекватно сеършена работа.  Тази програма се продава вече и в България . Ако се чудите как на вас , или на някои ваш познат му е сменена паролата на скайп и неможе да влезе в профила си - начините са около 3 на брой - ако му знаете паролата на е-мейла или просто ви е споделил паролата  си на скайп(или сте я налучкали) или най-ефикастният , лесен си сигурен начин - ЧРЕЗ ХАКВАНЕ ! 
Екипът на  eBay ежедневно конфигурира настройките за защита на паролите и личните данни на потребителите си с цел да не бъдат разбивани , но както знаем едно нещо що е направено от човек то не е съвършено и се руши също от човек. А има и хора който си изкарват хляба с разбиването на всчкакъв вид програми и които контраатакуват тези големи организации затова и програмата за разбиването на Skype паролата бива ежедневно ъпдейтвана при стартирането й, и за това ние даваме 100% гаранция че ако не на момента то най-много до няколко минути след включването и ъпдейтването на програмата от сърварите тя вече ще ви бъде  напълно вярна и ще бъдете кънектнати към чуxдия скайп с автоматично proxy с което ще се чувствате сигурни че никой не може да засече вашето IP ! А и ако ни докжете че в програмата ни има бъгове (напр. чрез видео заснемане) НИЕ ЩЕ ВИ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ  !!!  Ако сте останали доволни от употребата на програмата вие се абонирате чрез удължаването на срока на програма за още 4 пароли със заплащането на  такса от 5лв. 


СПАМ БОТ - с цел реклама на сайт, гласуване или друга дейност. Нима не сте получвали неадекватни съобщения от ваши абонати в скайп с линк към адрес в интернет ? - след отварянето на такъв вирус се разпръсква информацията на всички потребители от заразения скайп до всичките ви абонати през определено време, и така на други потребители и абонатите докато не се прекъсне дейноста на вируса който има ограничение до 2000 съобштения до на различни абонати от различни профили, без отброяване на повторенията :) Ведъж пуснат вируса може да бъде спрян само от подателя. Първоначално може да публикувате вируса в някой случайно избран от вас сайт , за да не бъдете заподозрени :) Програмата също е на защитен от презаписване диск. 
Цена 50лв 


за повече информация SKYPE :     
nqma_me_wee


16.1021